Man fashion :-) woman view

23:00

Danasnji post bice posvecen muskoj modi :-) Ne zelim da ih zapostavim ako se vec vodimo zakljuckom da smo jednaki.Ipak smatram da za nas pripadnice lepseg pola ipak postoji mnogo veci izbor dok oni prednjace u tehnickim stvarcicama :-)
Ali i oni imaju izbor .Potrebno je samo malo volje i zelje da se pronadje licni stil i garderoba u kojoj se osecaju najudobnije.A oni smeliji ili oni koji kao mi vole trendove i modu dozivljavaju kao nacin da se iskazu mogu da eksperimentisu sa stilovima i detaljima.
Najprakticnije a i najpristupacnije je da odaberu dobar dzins i zanimljive majce ili kosulje a cool je i kombinacija majci sa printom i kariranih kosulja i neke zanimljive i neobicne ( najvaznije udobne ) patike ili cipele..Tome se mogu dodati sesir ,kapa ,sako ,ili marama ..u zavisnosti od stila i nacina zivota .Kreatori i za njih dizajniraju sezonski kolekcije ali mi se cini da moji prijatelji ne bi nosili vecinu stvari iz njih.Ipak su neki odevni predmeti namenjeni samo pisti .Sta vi mislite o tome ?Mislim da je veliki izazov dizajnirati musku garderobu ,pogotovo kada to radi zena jer mi nekako drugacije dozivljavamo garderobu i shopping ali ima i pripadnika jaceg pola koji uzvaju u svemu ovome.Pogledajte kroz slike sta se moze videti na revijema i na ulicama :-)


**********************************************

Today's post will be devoted to men's fashion :-) I do not want to neglect their fashion  if we take the conclusion that we are egual . Think that for us the ladies are many more choices for shopping clothes and for fashion,  as they lead the technical stuff :-)
But they have a choice ,too. You only have the will and desire to find a personal style  in which they feel comfortably.A brave or those who like us like trendsand fashion experience it as a way to express themselves can experiment with stylesand details.
The most practical and most affordable is to choose a good jeans and shirts or a shirtinteresting and cool and a mother with a combination of print and checkered shirt andsome interesting and unusual (most importantly comfortable) shoes or boots .. Additionshat, cap, jacket or shawl .. depending on the style and way of life. makers and for them to design a seasonal collection but it seems to me that my friends would not wear mostthings from njih.Ipak's clothing designed only runway. What do you think about it I think that is great challenge to design men's clothes, especially when it works becausewomen tend to experience a different kind of clothes and shopping but there are alsomembers of the stronger sex that uzvaju Overall ovome.Look through pictures what can be seen on the streets and runways :-)





























Sta mislite ?       What do you think ? :-)))

You Might Also Like

26 коментара

  1. Super post,bas sam uzivala citajuci!;-)
    Keep up the good work!
    Following back!;-)
    xox
    beeswonderland.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicno, i muskarci treba da budu lepo i sa stilom obuceni!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Naraaavno!!!Odlican izbor,na zalost nepostojeci na Beogradskim ulicama!!!

    ОдговориИзбриши
  4. Nazalost moram da se slozim sa losim izborom, pogotovo u BG...ali poseban like za karirani crveni sako! :D

    ОдговориИзбриши
  5. Crveni karirani sako, the best!

    Pozdrav :))

    ОдговориИзбриши
  6. Bas lepe slike i ima zanimljivih kombinacija!

    ОдговориИзбриши
  7. Cool post!Ali u BG...HM...Ne zele da nauce,rekla bih...:(!
    Pratim te
    bonjourjr.blogspot

    ОдговориИзбриши
  8. ima bas dobrih ideja i slika koje mi se dopadaju :-)

    ОдговориИзбриши
  9. Svidja mi se skoro sve! :)
    A sto se tice muske mode, ja sam samo ljubomoran na vas zenske sto imate veci izbor obuce od nas ;) hahah
    A ja dizajniram za sebe, tako da ;) No problem :D

    ОдговориИзбриши
  10. i kod mojih prijatelja je slučaj da većinu toga definitvno ne bi nosili...kao i moj dečko naravno :)ali moram reći da u zagrebu dečki dosta prate modu...stvarno mi je lijepo videjti dotjeranog dečka, ali sad opet ne previše jer mislim da je ipak žena ta koja se treba dotjerivati, sređivati i slično :) osobno najviše volim vidjeti dečka u nekim lijepim trapkama, košulji/puloveru i tenesicama (ako je svečanija prigoda cipelama)...moglo bi se reći-klasika...i da...sexy parfem je neizostavan :)))
    super post, super blog i pratimo se :)
    pusa i pozdrav :)

    ОдговориИзбриши
  11. Savrseni odabir fotkica i stvarcica, tu je i Noah Mils, savrseno!

    ОдговориИзбриши
  12. all that looks great!!! I like Robert Pattinson's style too!!

    kisses from La Mode En Rose = )

    ОдговориИзбриши
  13. Favorit - http://4.bp.blogspot.com/-XMcX32a2bu8/TbCaVL24NfI/AAAAAAAABGs/XJJAU-j8iyI/s1600/men+streetstyle.jpg
    Sacuvala sam fotku. ;)

    ОдговориИзбриши
  14. Ovde ima super fotki, svidjaju mi se sve ne bih mogla da izdvojim :)
    Sto se muske mode tice, u pravu si da su neki komadi samo za pistu, a opet ako neki decko hoce sve da isproba moze da ponese to i van piste i onda da trpi zacudjene pogleda, sto opet ima svoje cari :D. Mada budimo realni, dominira ona grupa muskaraca koji ne vole time posebno da se isticu i drze se klasicnih muskih krojeva :P. E za njih jeste izazov dizajnirati jer ih ima najvise, od njih 'se zivi' i oni treba to da prihvate :P

    ОдговориИзбриши
  15. Prvo hvala na podrsci sto sam pocetnica, a dalje da ti kazem da ti je super ovaj post :-D uzivala sam bas i mogu svasta da naucim od vas iskusnih :-P
    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  16. Mislim da bi se svi momci trebali ovako oblaciti :))
    Super odabir!

    ОдговориИзбриши
  17. So sexy! :) Thanks for stopping by! Happy Easter!
    xo

    ОдговориИзбриши
  18. oooodlicne fotke! nekako smo svi u poslednje vreme krenuli da pisemo o muskoj modi...i treba...da se inspirisu! super! ;)

    ОдговориИзбриши
  19. ja smatram da ima finog izbora i u mushkoj modi mada jesu malo zapostavljeni u odnosu na nas.al nekad bash pozelim neshto mushko da kupim,pogotovo patike,marame i sheshire :)

    ОдговориИзбриши
  20. ovakve slike bi mogao gledati stalno :) kao što sam i sam rekao ja nosim sve i čudno me gledaju šta ću ;)

    ОдговориИзбриши
  21. Slazem se sa svima vama ,uvek ima i izuzetaka naravno i njima svaka cast :)))) I nadaM SE jednog dana i nekom postu sa zanimljivim likovima na slikama sa ulica Beograda :-)

    ОдговориИзбриши

Bloglovin

Follow