уторак, 25. јануар 2011.

color your face _artistic make up :-)

I love make up !!! Mnogo volim sve moguce mackalice, i smatram da su sve boje  dozvoljene (because we love colors and we want to make our world beautiful :-)) Nekad je "make up" na licu cak i avangardan i ekstravagantan, pogotov ako obratimo paznju na onaj koji nam predlazu na revjama cuvenih kreatora.I cesto ono sto vidimo na revijama i u modnim editorijala nije nosivo. Ali on je i osmisljen zato da bi se neka kolekcija sto bolje istakla.Retko kada je stvarno nosiv u svakodnevnim prilika. Ako smo smeli neke ideje sa modnih pista bi mogli i da prilagodimo nasim potrebama i zivotnom stilu.Bitno je kao sto ja stalno ponavljam da budete hrabri i kreativni. "Make up" sluzi da istaknete ono najlepse na vama kao i da upotpuni vasu odevnu kombinaciju.(All is one big game :-))
Ne zaboravite da postoje dnevna varijanta sminke i da ona ne treba da bude prejaka i vecernja varijanta koja je obicno vise naglasena i sa malo vise glamura i sjaja :-)I love this artistic make up images.Uzivajte :-*
недеља, 23. јануар 2011.

winter _snow color edition :-DWinter time ...Sneg kao glavna asocijacija na zimu i kicenje jelke. Slojevito oblacenje i usukavanje u mekane i tople materijale poput vune, kasmira, mohera a i svi divni zimski detalji poput kapa, rukavica i salova koji cekaju da budu poneseni. Uprkos sivilu i hladnoci mozete biti lepi i vesli i dobro i toplo obuceni i na snegu i na temperaturama ispod nule.Dodajte boje u vasu garderobu i detalje a evo kako sam ja obojila zimu...
                                                      Sarena kapica i roze sal :-)
sve treba da bude utopljeno u toplo i mekano :-)


Dominiraju razlicite kape :) 
trenutno se mnogo nose i kape i rukavice sa sljokicama a one su dozovljene i za dnevne outfite samo bez preterivanja ,molim!


                                       


                                                              
                                                               

                                                
                                                         

                                                          
  Ova slika je uhvacena dok smo mi na Terazijama crtale laserom za "TELENOR". Probajte ako vam se ukaze prilika bas je lep osecaj crtati laserom.                                                

                                                                                                       Zimi su najlepse ukraseni izlozi radnji. Paznju mi uvek privuce izlog Francuskog Kulturnog Centra.