недеља, 28. август 2011.

Dog love :-)

Mnogo volim zivotinje ,pogotovo pse i macke.Od skoro imamo novog clana familije malog vucjaka starog nepuna tri meseca po imenu Rex.Vec se odomacio u nasem dvoristu a i na tepihu u mojoj sobi .Sada cu vas upoznati sa njim.

NE zaboravite na pravila cuvanja zivotinja :-) A najvaznije je da ih mnogo mnogo volite :)1. Moj život traje od 10 do 15 godina. Svaki rastanak od tebe za mene znači patnju. Razmisli o tome pre nego što me uzmeš.

2. Voli me onakvog kakav jesam, jer si me ti birao. Ja nemam tu mogućnost da biram prijatelja i gospodara.

3. Daj mi vremena da shvatim šta od mene tražiš. Pre nego što me u toku obuke izgrdiš, preispitaj sebe, možda ti grešiš ili ja ne mogu da shvatim šta ti želiš.

4. Voli me, ja živim od tvoje ljubavi.

5. Nemoj se ljutiti na mene i nemoj me kažnjavati. Ti ipak imaš svoj posao, svoje prijatelje, svoju razonodu, a ja imam samo tebe.

6. Pričaj sa mnom. Iako se tebi čini da te ne razumem, ipak znam šta misliš i osećaš.

7. Znaj, ja ne zaboravljam kako se sa mnom postupa.

8. Razmisli pre nego što me udariš. Sa lakoćom te mogu ugristi, ali to nikada ne činim.

9. Ne smatraj me igračkom dok sam mali i sladak, da bi me kasnije odbacio, jer je moja ljubav prema tebi večna.

10. Brini o meni kada ostarim, ostanem bez zuba, ogluvim, oslepim, prestanem da se krećem. I o tebi će se neko brinuti - starost je ista za sve.

11. Prati me na mom poslednjem putu. Nemoj nikad reći: "Ja to ne mogu da gledam" ili "Neka se to dogodi u mom odsustvu". Za mene je s tobom sve lakše.

12. Kad me više ne bude bilo, nemoj tugovati, već usreći nekog novog psa i voli ga kao što si mene voleo.I love animals a lot ,especially cats and dogs.From last week I got a new dog, called Rex ,and it is a german shepard ( I think it is correct translate) and now I want to introduce him.

And dont forget to love your animal and read some rules for keeping your life easier and better :-) What do you think ?1st My life is from 10 to 15 years. Any separation from you means suffering for me. Think about it before you take me.


2nd Love me as I am, because you chose me. I do not have the ability to choose friends and masters.


3rd Give me time to understand what you ask of me. Before me during the training reviled, Examine yourself, maybe you're wrong or I can not figure out what you want.


4th Love me, I live by your love.


5th Do not get mad at me and do not punish me. You still have your job, your friends, your entertainment, and I have only you.


6th Talk to me. Although it seems that you do not understand, though I know what you think and feel.


7th Behold, I have not forgotten how to act with me.


8th Think before you hit me. With ease and can bite, but never do.


9th Do not Treat me when I was little toy and sweet to me later rejected, because my love for you is eternal.


10th Take care of me when I get old, lose my teeth, ogluvim, blind, stop the move. And about you will be a worry - old age is the same for all.


11th Follow me on my last journey. Never say: "I can not watch" or "Let it happen in my absence." For me, with you all theeasier.


12th When I was no more, do not mourn, but a new Make happy dog and loves him as you loved me.

Rate translation
 
Rate translation
 

уторак, 23. август 2011.

Biljana and I travel a MNE

Putovanje na pomolu! Krece iz Beograda .Pocetna tacka aerodrom : "Nikola Tesla".Odrediste aerodrom u Podgorici.Vreme letnje 39+ ili tri najtoplija dana meseca avgusta.Cilj : produzeni vikend ( jedan petak je samovoljno prisvojen suboti i nedelji ).Istrazivanje i obilazenje Crne Gore.Turisticki vodic u tri dana.Prtljag :obavezan kupaci i velika kolicina lagane garderobe , neon lakovi ,velike naocare..Puno osmeha i dobre volje.Jedan mali beli autic A klase i pun rezervoar.Putnice Biljana i ja.Pa da podjemo u circle tour :-)


Prva stanica Podgorica ,glavni grad Crne Gore.Suncan i veoma topao dan ne smem ni da pomenem da nisam osetila leto u punom smislu te reci.Vrelina.Muzika sa drugacije radio stanice .Dobro raspolozenje.Par slika da vas uvedem u pricu.Rucak u hotelu Astoria ,hladna cocta limeta i Club sendvici i americke palacinke...i pravac more.Vreli vazduh na sve strane.Becici plaza i lezaljke Beach bara..moree pravo osvezenje od vreline koja vas napada svake sekunde.More mi nikada nece dosaditi.(slika je prezeta sa neta jer prvog dana naseg produzenog vikenda nismo imale puno volje za fotkanje)Plivanje pa jos plivanja,suncanje ...odmor..vecernja setnja starim gradom Budva.

Setnja starim kamenim ulicama.Guzva ,puni kafici i restorani ..zvono crkve ,zalazak sunca i vocni kokteli u mom omiljenom kaficu Hemingvej.Osvezenje u pravi cas.Banana ,pomarandza i grejpfrut..kockice leda i slamcica.Dan dva.Istrazivanje Podgorice .Susret sa prijateljima i dragim ljudima.Igranje pikada , baloncici hladne kisele vode,malo poziranja ,keks torta i sladoled torta idealni letnji gresi...odmor pa opet vecernja setnja cuvenim mostom Milenijum ,pa ruskim mostom..centrom...
Treci dan Ulcinj i Velika plaza a onda i veliko iznenadjenje zavirile smo i u zensku plazu sa lekovitim blatom i sumpornom vodom.Masaza,kupanje ,rucak u Baru ...vreme leti ...


Outfit :Sisley dress,Urban Republic sandals,belt Sisley 

Long weekend, we stole Friday .Biljana and I exploring Montenegro for 3 days.Hot summer days 39+.Beaches ,capital city ,food and cold drinks and a lot of ice cream...Enjoying the time with smile .Some of our photos are here :-))
четвртак, 18. август 2011.

Missoni rules in my best friend garden :-)


35 + I am in my best friend house we have some work to do and  plans to spend some time together doing girls thing like trying different clothes ,put some new neon nail color ,drinking some cold drink with ice because it is to much hot.
She has a new garden set and a new kitty .

35+ stepeni naprosto previse toplo i za mene koja mnogo volim leto i sunce.Dosla sam kod najbolje drugarice sa planovima da zavrsimo neke crteze a zavrsile smo isporbavajuci garderobu , lakirajuci novi neonski pink lak i cavrljajuci ..Posto ima  novu bastensku kucicu i garnituru odlucile smo da to bude i scena za moje fotke za blog.Prikljucilo nam se i njeno malo mace ,a volju da istrajemo sa fotkanjem i snagu su nam vracali hladni napitci i saznanje da cemo bucnuti nogice u bazen.

My outfit : Missoni dress, Mango braclets,Sandals Urban republic