четвртак, 24. новембар 2011.

mY favorite store in Milano


Uzivam da analiziram i posmatram enterijere pogotovo one koji me oduseve i ostave bez daha. Posebno me interesuju enterijeri radnji i prodavnica. Volim kada oni nisu uniformisani i kada imaju svoj licni pecat i duh. Kada se do detalja vidi planiranje svake sitnice u njima. Uskladjenost boja ili tematika koja je ispratila celu pricu.A zatim su tu i sve te divne stvari koje cekaju na policama da zavirim u njih da ih dodrinem isprobam ispred velikih ogledala i ponesem kuci u topli dom. Strast kupovine nije samo u sretnom predmetu koji u zapakovanoj kesi odlazi sa vama i koji cete ili necete cesto nositi ( i to zna da se desi ) vec u samom ritualu kupovine..Pravo uzivanje :-)
Danas se odlucujemo na virtuelno putovanje u Milano i moj omiljeni store Base Blu.
Uzivam u njegovoj mesavini stilova i toplim bojama i kamenu koji su pomesani sa naizgled nezavrsenim zidovima ali i sa svim bogatstvom koje ova radnja krije na svojim policama.


I enjoy to watch and analyze the interiors, especially those who inspire and leave me breathless. I am particularly interested in ininteriors of shops and stores. I love it when they are not in uniform when they have a personal touch and spirit. When it comes to details in planning every little thing in them. Compliance colors or theme that is then escorted the entire story.And  there are  all these wonderful things on the shelves waiting to peek at them to try them in front of large mirrors and take home in a warm home.
Today we decide on a virtual trip to Milan and my favorite store Blu Base.
I enjoy his style and mixture of warm colors and stone are mixed with the backlog in the walls, but apparently with all the richness thatthis action lies on their shelves.


недеља, 20. новембар 2011.

English way ,yes please !

Crna ce uvek biti crna,vecita crna neodoljiva za kombinovanje i inspiraciju.Tako magicna i mocna boja.Ili je volite i nosite sa uzivanjem ili ne.Jedna od mojih omiljenih boja. Prva asocijacija na crnu boju mi je mala crna haljina. Svoje odevne kombinacije najcesce vizuelizujem u glavi a zatim ih isprobam ispred ogledala.Jednu boju uvek biram kao osnovu i zatim je nadogradjujem detaljima.Detalji su ono sto cini stil jedne osobe i sto je izdvaja u moru drugih . Ove slike su napravljene pre nekog vremena kada sam imala priliku da odem do Hotela Splendid u Budvi i odmorim od gradske vreve ,posla ,kompa i svih mogucih mreza i uzivam u suncu u novembru.
Crna + Crvena = Savrsen spoj !
Black color will always be black ,eternally irrestible to combinate and for inspiration. It is my favorite color. The first association of black is a little black dress and Coco Chanel.
This images are taken in Hotel Splendid in Budva few days ago and I wore a simple black dress with red details like scarf :-)

Black + Red = perfect combination!


Dress : Mark & Spencer
Trench: Burberry
Bag : Burberry
Scarf: Pashmina
Shoes: Nine West London 
Watch : Ice watch


Have a nice weekend and enyoj ;-))))

недеља, 06. новембар 2011.

Some of my b day presents :-))Kao sto vec znate iz prethodnog mog posta , imala sam dosta razloga za slavje ,rodjendancic i jos neke poslovne uspehe a ovo je jedan kratak post gde mozete proviriti u poklone koje sam tom prilikom dobila.SLike sa same proslave vas jos ocekuju. Verujte mi opravdano kasnim sa njima ali cete sve moje nove projekte i planove saznati uskoro obecavam :-)))


Some of my b day presetns:-))

уторак, 01. новембар 2011.

my b day

I am sorry for being late but I was hardworker with too much work ...Yesterday was my birthday and I had a great time with my friends :-))) You will see some images next time :-) For now one quick hello :-)

Nije me bilo dugo ali imala sam toliko posla i toliko radova za crtanje da sam jedva i spavala..Nisam osetila septembar o oktobar a to su mi najmiliji meseci.Ali juce na dan mog rodjenja imala sam dva jubileja predala sam njavazniji pojekat do sada specijalisticki i naravno moj rodjendan.A zatim i predivno slavlje u krugu porodice i prijatelje ...Slike vas ocekuju uskoro ..Ljubim vas sve do tada :-))))