rain is beautiful

17:09

Svira lagana muzika i kisa koja plese po mojim prozorima ...Skoro se i ne cuje .Klizeci po oknima kapljice ostavljaju trag za nezaborav.Crtam po staklu neka moja mastanja i ideje ,tako mi je najlakse da osmislim zahtevne arhitektonske projekte..pustam da me misli same nose ..Osecam se kao hvatac magle ...i kisa koja plese svaki put drugacija i nova.Ovo su oni cudni dani kada pozelite da nista ne radite .Sva sreca da danas ne moram da izlazim napolje ,vec sa mirnog i suvog i toplog mesta mogu sa uzivanjem da plovim daleko od kise a da me opet njeno dobovanje umiruje i opusta.. i da se prepustim konstruktivnom razmisljanju . Zatvaram oci ,to je najbolji nacin kada zelim da pobegnem i malo odmorim od svih obaveza i poslova koji me strpljivo cekaju da ih zavrsim.Pod kapcima koji podrhtavaju prepustam se kisnom danu koji me omamljuje svojom lepotom...Sveca gori i isijava toplotu i senke na zidovima ..Senke koje lice na srecu u mojoj glavi ...Smesak se sam otkida ,i lebdi poput laganog lista otkinutog usred vetra i kise..Utonula sam u spokoj i mir i pamucne sekunde klize i nestaju a tkanja mojih misli se preplicu u neverovatnim slikama..Sve je jednostavno u ovakvim kisnim danima..Putujem snovima cija svezina mirise na travu i cvece ..Udahnula sam duboko i sacuvala dah da putovanje sto duze traje .Ideja se rodila ,idem da prosetam po kisi i da u novim gumenim cizmama sljapkam kao malo dete po baricama .Jos je lepse sto ja ne moram ustvari da izadjem ali sada zelim.A kada se vratim zavrsicu   projekat rekonstrukcije na kojem trenutno radim.Obukla bih ovako nesto :-) A kisa zna da bude i jako lepa i opustajuca bitan je samo nas stav koji zauzimamo prema njoj.:-) Zar nije lepa ova moja ideja ?
A ja zelim sa vama da podelim i najlepse slike kise :-) Uzivajte i osmehnite se kada kisa pocne da pada!



















































i



You Might Also Like

9 коментара

  1. sviđa mi se onaj kaput što si ga izabrala:) a slike su sjajne;)

    ОдговориИзбриши
  2. Divno! I ja se radujem kad pada..radi mojih gumenih cizmica:D

    ОдговориИзбриши
  3. Drago mi je da vam se dopada :-))))) I ja volim kisu i da sljapkam pravi sam sljapko iz crtanog cipelici :-)))

    ОдговориИзбриши
  4. slike su predivne odusevila si me ,prosto ce mi kisa postati omiljena :-) A jako mi se dopada i tvoja kombinacija za kisu :-)

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман29. март 2011. 20:05

    ulepšala si mi dan :)

    ОдговориИзбриши
  6. Baš sam i sama nedavno napisala post o kiši i tome kako je volim! I zaista uživam čitajući ovaj post, a slike su prelijepe! Pratim! <3

    ОдговориИзбриши
  7. super bacicu pogled :-)))) <3 a drago mi je da ti se dopada moj post :-)

    ОдговориИзбриши

Bloglovin

Follow