sleeping Beauty and the most beautiful beds in the world :-)

16:52


Ovih dana imam jako puno obaveza i stalno sam umorna i zeljna sna.Nadam se da mi necete zameriti.Zato danasnji post posvecujem svim uspavanim i pospanim lepoticama i najlepsim krevetima,po mom izboru.Kao i svim divnim snovima koje smo odsanjali i koje cemo tek odsanjati jer samo je nebo granica .Ziveo jedan od covekovih divnih izuma : KREVET ! Zivelo leskarenje i mastanje, zivela deca u nama koja vole da sanjaju i kojima nista nije tesko.Nedajte nikada da vas vase unutrasnje dete napusti.Volimo bajke i stvarajmo ih u nasim zivotima kroz kreativnost i modu i sve ono sto radimo.Nasi putevi zavise od nas i nasih odluka .Budite slobodni :-) 
A za uzivanje potreban je samo jedan mekan ,paperjasti krevet koji podseca na oblak jastuk  i mozete da utonete u casrtvo snova.VAMONOS(hajdemo) zajedno na ovaj put :__)
***
These days I am very tired. I am very eager to sleep and dream. This blog editorial is  dedicated to the finest beds in the world and all the sleeping beauties.My choice.Chose ypurs and let me know .I am going to dream something :-)

















































You Might Also Like

9 коментара

  1. Анониман24. март 2011. 16:55

    aaaa kakve slike!:))) predivne! hvala ti jos jednom na lepim željama:)

    ОдговориИзбриши
  2. hvala draga :-) jako sam umorna ovih dana i na javi sanjam krevet i spavanje :-))) Drago mi je da ti se dopala cestitka by me :-)))))

    ОдговориИзбриши
  3. bravoo mnogo mi se sviđa!:) samo ti pawaj :) :*

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala vam svima sto citate blog i na svim lepim komentarima:-))) Imam jedno pitanje da li vam se prispavalo posle gledanja slika ? ako nije pravim novi post :-P

    ОдговориИзбриши
  5. Da ,da bas mi se prispavalo posle razgledanja slika kreveta ,mnogo mi je fora onaj krevet na drvetu sa lampom :_)

    ОдговориИзбриши

Bloglovin

Follow