Nica ,France are you ready to go with me?

21:26

Letnje vreme ,idealno za uzivanje.Kupanje ,suncanje ( bez preterivanja molim,suncanje sa zastitinim faktorom ),druzenje sa drugaricama.Neogranicenom uzivanju u jagodama ,vocnim koktelima ,izobilju sladoleda i svim drugim carolijama sa ledom.Setnje pored plaze ,na plazi ,po prirodi ,zavodljivi zalasci sunca.Morska pena na stopalima ,pesak u rukama ,lagani povetarac..Opravdano trosenje novca na sve vesele i lagane haljinice i sandale ...fotografisanje ,da nas uspomene sa leta greju i zimi.Veliki siroki osmeh i dobro raspolozenje .Promena sredine i beg od grada ..Leto jednom recju a ja vas pozivam da idete sa mnom i dodajem LETO =AZURNO.




Nica se nalazi u Francuskoj na azurnoj obali i zato ovom letu dajem svoju licnu boju ,azurnu.







Smestamo se u cuveni hotel "Negresco" i zauzimamo pogleda na predivnu plazu sa belim peskom i azurno more.Odaberite terasu i vase mesto ,moj favorit je pogleda sa jednog od balkona uz sveze kroasane i limunadu.



Uzivam u cvecu i velikom izboru koji se moze naci na setalistu.Sada je vec uveliko prosla sezona lala ali ja ih idalje zelim.


Predivni parkovi u Nici su idealni za odmor uz neku knjigu i uzivanje.



A ovim vozicem se brzo moze stici do Pariza ( samo 4 sata ili 1 sat do Monte Karla )


A sada ja zauzimam moje mesto na plazi :-)


  
A rashladjenje uz :



Kupanje ,suncanje ,leskarenje ,citanje pa onda jos mnogo puta sve ispocetka a nikako da dosadi samo je jos lepse i opustenije.Pa lagana vecera.




Pa voznja karuselom


 Moja totalna zaludjenost Piratima sa Kariba :-)


Modna inspiracija :-)

















Lepsrsave haljine i suknje maxi i mini jakih boja ,neonskh boja ,ravne sandale ,sandale sa platformom stiklama ,veliki sesiri ,naocare ,Clutch bags u ruci i sve vase neophodne stvarcice u njoj ,nakit u sto vecoj kolicini ,leto je prepustite se uzivanju :-)
A mozete procitati i moj prvi tekst za Wannabe magazin Francuski sik u par savete ,jer francuskinje su najlepse i najzenstvenije zene na svetu.:-)

 Enjoy summer time on the beach with your friends or love :-)Have a great time :-) Kisses from France :-)

PS.Some of this images are not mady by me ( some of them are) and I found them on internet .IF you now who is the authore let me know and thank you .







You Might Also Like

10 коментара

  1. Ajme prekrasno! Nisam zavidna ali ti zavidim.. Možeš li mi molim te reći jesu li ovo tvoje chanel narukvice i kolko si platila lijevu? <3

    ОдговориИзбриши
  2. Ne volim Nicu, ne svidjaju mi se plaze nikako :(

    ОдговориИзбриши
  3. slike su super i skroz se slazem u vezi inspiracije i ovih ljetnih, negresco <3

    http://thepileofstyle.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Francuska je divna! Juzni dio sam obisla i vjeruj da bih iz ovih stopa opet! Ali prvo Pariz... :D
    P.S. Divan post!
    xx,K.

    ОдговориИзбриши
  5. Fotke su extra a savjeti odlichni,te hvala na istima,al' ipak bih primijetila,ako smijem,da je crnogorsko primorje ljepshe!;-> P.S.Kad smo vec kod lala-hvala na onim zeljenim posljednjim izdancima.Bile su divne dok su trajale.Nije isto,znam,al'eto ostale su nam lijepe fotke da sjecaju na njih:-**

    ОдговориИзбриши
  6. Hvala svima na komentarima :-) Oni koji vole Nicu uzivali su u slikama :-))) (nadam se ) a za one kojima se ne dopada nadam se da ce otkriti neke druge drazi Francuske :-))
    PS.te narukvice su bile poklon :-)

    ОдговориИзбриши
  7. Bila sam prošle nedelje i zaljubila se u Nicu i u Kan,šta reći sem prelepo je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОдговориИзбриши
  8. Nica deluje lepo a i zvuci primamljivo azurno more :-)

    ОдговориИзбриши

Bloglovin

Follow