summer in fall

19:52

Nije me bilo dve sedmice jer  nisam stizala da se odvojim od lap topa i crtanja,posla i tako u krug.Ali kada me je put naveo da posetim po prvi put ekskluzivnu marinu Porto Montenegro u Tivtu iskoristila sam priliku i za fotkanje.
Ovo je definitivno nova IN destinacija u komsiluku koja  privlaci u Tivat kapetane ,posadu ,velike jahte kao i turiste i transformise grad u jednu od vodecih destinacija plavog Jadrana.
Marina je zamisao multimilionera Pitera Manka ,koji se nada da ce njegovi planovi to podrucje pretvoriti u glamurozno i ekonomsko zariste koje ce biti velika konkurencija rivalima kao sto su Monako,Kan i Portofino.Kompleks je podeljen u pet manjih celina pod imenima : Teuta,Ozana,Zeta,Tara i Milena.Projekat je ambiciozno sastavljen i u njegovom sadrzaju se nalazi i 185 vezova koji su skoro popunjeni i rekreativnim sadrzajima kao i soping centrom ,statusom medjunarodne luke kao i kompletnim servisom za snabdevanje jahti svim mogucim potrepstinama.


Ovog meseca u “Porto Montenegru” otvoreno je i preko 20 novih radnji. Kroz njih će se na tržištu ovog dela Evrope predstaviti najpopularnijii evropski modni brendovi. Među njima su: prodavnica vina i delicates “One Gourmet”, pizerija “Al Posto Giusto”, prodavnica nautičke opreme “Compositeworks” F&B, knjižara “City Bookstore”, prodavnica namještaja “ProHouse”, umetnička galerija “Pizana”, kozmetički i spa salon “Pura Vida Spa” i druge.
 Arhitektonski biro iz Londona “ReardonSmith” potpisuje projekat. Enterijeri su rad čuvenog dizajnera Tina Zervudachija, a pejzažnu arhitekturu potpisuje Martin Lane Fox.
A sada evo vidjenja i iz mog ugla:-)

jeans Miss 60,necklase  Miss 60, braclet Mango,LIU Jo T shirt ,Zara flats,Armani jeans bag,Vivienn Westwood sunnies :-)

You Might Also Like

18 коментара

 1. Super izgleda, ali ne verujem da bih ga posetila..nije to za mene! Super tasna!

  ОдговориИзбриши
 2. Kad vidim tvoju lijepu kosu,svoju jos vise volim!;)
  xx
  B.

  ОдговориИзбриши
 3. nice pics , following you back dear :)

  http://newsabesabrina.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 4. Drago mi je da se turizam razvija na našem lijepom Jadranu.
  A marina je uhhh. savršena.

  ОдговориИзбриши
 5. Amazing pictures. This place looks like paradise.

  XO,
  Patience
  http://justpatience.com/

  ОдговориИзбриши
 6. Svidja mi se tvoj Blog a i destinacija je odlicna.
  Pozdrav

  ОдговориИзбриши
 7. jao kako se izgradilo od prosle godine kad sam ja bila.predivno je

  ОдговориИзбриши

Bloglovin

Follow