mY favorite store in Milano

19:24










Uzivam da analiziram i posmatram enterijere pogotovo one koji me oduseve i ostave bez daha. Posebno me interesuju enterijeri radnji i prodavnica. Volim kada oni nisu uniformisani i kada imaju svoj licni pecat i duh. Kada se do detalja vidi planiranje svake sitnice u njima. Uskladjenost boja ili tematika koja je ispratila celu pricu.A zatim su tu i sve te divne stvari koje cekaju na policama da zavirim u njih da ih dodrinem isprobam ispred velikih ogledala i ponesem kuci u topli dom. Strast kupovine nije samo u sretnom predmetu koji u zapakovanoj kesi odlazi sa vama i koji cete ili necete cesto nositi ( i to zna da se desi ) vec u samom ritualu kupovine..Pravo uzivanje :-)
Danas se odlucujemo na virtuelno putovanje u Milano i moj omiljeni store Base Blu.
Uzivam u njegovoj mesavini stilova i toplim bojama i kamenu koji su pomesani sa naizgled nezavrsenim zidovima ali i sa svim bogatstvom koje ova radnja krije na svojim policama.


I enjoy to watch and analyze the interiors, especially those who inspire and leave me breathless. I am particularly interested in ininteriors of shops and stores. I love it when they are not in uniform when they have a personal touch and spirit. When it comes to details in planning every little thing in them. Compliance colors or theme that is then escorted the entire story.And  there are  all these wonderful things on the shelves waiting to peek at them to try them in front of large mirrors and take home in a warm home.
Today we decide on a virtual trip to Milan and my favorite store Blu Base.
I enjoy his style and mixture of warm colors and stone are mixed with the backlog in the walls, but apparently with all the richness thatthis action lies on their shelves.


You Might Also Like

13 коментара

  1. Ostadoh bez teksta! :o
    http://dictionaryoffashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. aaah kako mozes da se odlucis za najdrazu radnju u milanu, to je totalno nemoguce :)))
    ja sam ostala sokirana/zatecena/odusevljena sa skoro svakom
    kakvi su majstori! i modni, a bome im i arhitektura ide od ruke :)

    ОдговориИзбриши
  3. Lepo je, nego je moj utisak da u radnji nema preterano mnogo odeće, ja navikla na ove naše gde je to sve natrpano :))

    ОдговориИзбриши
  4. kako je lijepo uređena,gušt je samo prošetati njome predivno!

    ОдговориИзбриши
  5. Divno izgleda i verujem da imaju super stvarcice.

    ОдговориИзбриши
  6. Wow, really amazing!
    Come back soon to visit my blog, I'll be waiting for you!!

    Cosa mi metto???

    ОдговориИзбриши
  7. ima ih da ti dah stane, ali na zalost ne kod nas.. :(

    ОдговориИзбриши

Bloglovin

Follow