I can`t live without my favorite things

17:29

Verujem da svi mi imamo one "male" ili "velike" sitnice bez kojih ne mozemo da zamislimo nas dan i poslovne obaveze. Najvaznija stavka zenske svakodnevice je torba u koju cemo da utrpamo sve potrebne i nepotrebne stvari jer se nikad ne zna sta ce nam sve zatrebati u toku dana koji se lako moze pretvoriti i u vecernji izlazak.Tako da spisku neophodnih stvari nikad kraja . Posto smo odabrali torbu ( moj jesenji favorit je Michael Kors Large Uptown Astor Shoulder Tote) prvi na spisku da nadje svoje mesto u njoj je novcanik, pa pametni telefon sa slusalicom da olaksa sve razgovore i podseti nas na sve obaveze i To Do liste, pa notes da se zapisu sve zanimljive ideje i razmisljanja jer priznajte dobri stari papir i olovka su nezamenljivi,pa kljucevi od kola i kuce,lak za nokte ( Chanel Dragon), sjaj i karmin za usta(Loreal blush mania 6 h,Chanel Coco Rouge peach ), mali set sminke ( Pupa Butterfly couture),krema ( Body Shop shea butter) pa  se onda svemu pridruzuje i lap top sa svojim odelom.Ako je lepo vreme i naocare ce pronaci svoje mesto i jos kojekakve sitnice. A dan ne bi bio zanimljiv da nema zacina u obliku nakita i esarpi ili sesira i kapice. I tako u krug jesenje omiljene stvari se gomilaju kao sto i potreba za njima raste, pa dok god mozemo da nosimo nema potrebe ni da odustajemo.
Koje su vase omiljene sitnice bez kojih ne mozete da zamislite dan ? 


I can`t live without my favorite things.I believe that we all have little things without which we can`t imagine our day routine.Tote bag is  fisrt on my  list of necessary things, after that all small things I put in it like smart phone , wallet, lip balm , rouge , cream , notes and lap top ...The list is long,but you never know when the day will turn into evening going out with friends. These are my favorite things and fall acessorize I want to have near. What are your favorite things?





You Might Also Like

23 коментара

  1. Kod tebe u torbi je red, kod nas ima svasta i sta treba, i sta ne ;))) , sladak post!

    ОдговориИзбриши
  2. So nice things!)

    http://ohsoalexandrish.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Bas kjut post.
    I ja sam jednom prilikom obecala nekim svojim prijateljima da cu predstaviti sta ja to sve imam u svom dzaku od torbe :)))

    ОдговориИзбриши
  4. Beautiful necklace!

    do you want to follow each other ? just let me know :)
    Heels on Gasoline Blog Keep coming to see more :)

    ОдговориИзбриши
  5. fun stuff!

    Lydia from Vintage2Vogue

    Stop by for a visit,

    www.vintagetwovogue.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. I think chapstick and moisturizer are hands down the items I couldn't live without. Everything else is icing on the cake. :) That Marc Jacobs laptop case is gorgeous, i love the vibrant color.

    ОдговориИзбриши
  7. That looks like a gorgeous wallet up there.
    I love a large bag too. I have three that I like to switch up depending on what I'm wearing, etc...
    Inside I like to carry a folded up spare shopping bag because plastic bags are banned here in Seattle where I live. I love lipsticks so I'm always carrying at least 3 at a time.
    So that's just some of the favorites inside my bag. I have too many to mention on the outside. ;)

    ОдговориИзбриши

Bloglovin

Follow