About me


Graduate Master Architect and Interior Designer. Fashion Lover and Book Addict. Fashion blogger from enthusiasam. I love travel, photography and music. I try to create a fairy tale of life. I am interested in design, photography and fashion. 
I'm fascinated by the world, especially London and  Barcelona are my favorite cities. I speak english and spanish language and I love spanish culture. I believe that life is made up of small things. I can`t live without my pets.

Diplomirani  Master Arhitekta i dizajner enterijera. Zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove i sam život pa je iz entuzijazma prema stvarima koje volim nastao i ovaj blog. Trudim se da od života stvorim sopstvenu bajku. Očarana sam svetom i putovanjima kao i knjigama a omiljena stvar mi je ispijanje čaja koji je pravi mali ritual za mene. Veliki sam fan španske kulture i jezika. Nepopravljivi sam optimista koji ne moze da živi bez svojih kućnih ljubimaca. Propagiram male stvari koje život čine lepšim.Bloglovin

Follow