lazy Sunday and summer lipsticks

23:59
Topla i suncana nedelja ...plavo nebo ,nema oblaka ,nema vetrica,idealno za izlezavanje uz dobru knjigu i limunadu ili poseta najblizem moru..Ove nedelje obaveze ne dozvoljavaju puno toga tako da nema odlaska na more ali me nista ne moze spreciti da ga posetim u masti ..i da zamisljam sebe na nekoj divnoj plazi kako se izlezavam sa sesirom i kokosom u ruci ipak nalazim malo vremena da prosetam i odmorim..Ove nedelje sam se celo vreme trazila sa sjajem za usne i omiljenim ruzem ,(previse stvari i pretrpana torba)tako da se oni pojavise i kao glavni junaci ovog posta.Jako volim ruzeve i sjajeve i preferiram one narandzastih nijansi a u specijalnim prilikama i vecni crveni ruz a evo sta vam predlazem za ovo leto i sta mi se ucinilo inspirativnim.Kakve vi ruzeve i sjajeve volite ?Ja volim i jedne i druge i cesto se vodim pravilom mix them :_)

Warm and sunny Sunday ... blue sky, no clouds, no breeze, ideal for lying with a goodbook and lemonade and do nothing or visit closest sea town .. This week work didnt  allow much free time so I couldnt go to the sea , but  nothing can stop me imagine   muyself on a wonderful beach sitting on  butts with coconut in my  hand,   .. This week I was trying to find my lisptick  and lipgloss all the time and  (too things and overcrowded bag) so that they appearedas the main characters of this post. I love lipstick and gloss and I prefer those orange shades and  for special occasions  eternal red lipstick and here's what I suggest fort his summer and what I thought can be for yours inspiration. What is your favorite color of lipstick ? :-)


What Your Lipstick Shape Says About You ??Flat  Top Slide
Ti kao da si odgrizla trenutak u tvom ružu za usne, zar ne? Chomp. Chomp. Kao dinosaurus. Ti hoces reći svetu da si, sa stanovišta ličnosti, poput T-Rexa. Ti si samo nemilosrdna, zar ne? T-Rex dobija ono što T-Rex želi. 

You like to bite off the point in your lipstick, don’t you? Chomp. Chomp. Like a dinosaur. You’re telling the world that you are, from a personality standpoint, much like a T-Rex. You’re just relentless, aren’t you? T-Rex gets what T-Rex wants. ROAR LIPSTICK CHOMP.

Round Smooth top SLide
Ti samo ostavljas drugim ljudima da te  nose dole, zar ne? Baby, pocni živeti.Vreme je dopustiti neka neko drugi učini nešto bitno i neka neko drugi daje.
You’re just letting other people wear you down, aren’t you? Baby, it’s time you started living. Time you let someone else do some giving.Slanted Tip, Close To Original Lipstick Shape Slide

Puno vodica za licnosti  reći ce da  to znači da ste ambiciozna osoba, ali to je verovatno suprotno u stvarnosti . Vi teško nosite ruž za usne. 

A lot of personality guides say this means you’re ambitious, but it probably really means the opposite. You hardly wear lipstick. You’re laid back and not giving into the man, at least, not giving into the man with this particular lipstick shade.Pointed Tip Slide 
Da biste stvorili ovakav oblik ruza za usne mora da ga dozivljavate kao neku poslasticu poput sladoleda i lizete vas ruz.Boze ,vi ste zavodljivi a pretpostavicu i da ste prilicno perfekcionista.

To get this shape, you presumably lick around your lipstick as though it were a soft serve ice cream cone. God, you’re seductive. Alternatively, you just apply it perfectly evenly to your top and bottom lip so I guess you’re some kind of perfectionist or something.


You Might Also Like

7 коментара

 1. Slatke su slicice:)
  Moj omiljeni je pink i koralni!A slatko je ovo za ruzeve,ja sam visestruka licnost posto imam i ovakvih i onakvih oblika:))

  ОдговориИзбриши
 2. Slicice su mrak! A do sad nikad nisam koristila karmine, samo Lip Gloss.. medjutim... ne znam sta se desilo, ali sad imam paletu u svim bojama! :)

  ОдговориИзбриши
 3. Super post! Volim sve boje...:D
  A vrhovi, hm, skoro sve oblike imam...o.O

  ОдговориИзбриши
 4. baš je bila lazy i za mene, naravno uz sunce i sladoled ;) a za ove YSL karmine znam da su dobri (mama ih koristi) ;)

  ОдговориИзбриши

Bloglovin

Follow