my Favorite text for Wannabe magazin

20:42

Danas vam predstavljam moj najmiliji tekst za Wannabemagazin .Ako ste do sada citali neke od mojih tekstova verovatno ste primetili da ja volim da pravim razne liste,ako niste nema veze.Volim da stvari sortiram i grupisem..pored ovog uzivam u arhitekturi i dizajnu .Krecemo.Da li je moguce za jedan minut obici i Prag i Roterdam i lutati Barselonom pa skoknuti do Velsa ,Nju Delhija ? Sumnjate ,upravo cu vas razuveriti moguce je jer cemo obici listu najjedinstvenijih objekata arhitekture na nasoj planeti.Vezite se sada smo definitivno spremni za kretanje:-)
Čovek je veliki umetnik i veliki graditelj i oduvek su me fascinirala dela arhitekture i dizajna,  taj fenomenalni spoj umetnosti i tehnike. Čovek kao stvaralac, prepušten svojoj mašti kao glavnom pokretaču, kreće od ideje, a zatim  je prenosi na papir, iz čega se kasnije javljaju neponovljivi oblici, i primenom materijala poput čelika, stakla, armiranog betona i mnogih drugih rađaju se  jedinstvena dela arhitekture. Zato ovoga puta idemo na još jedno putovanje i pravimo još jednu listu, listu najjedinstvenijih objekata na našoj planeti. Za vas izdvajam ….








Ceo tekst mozete procitati na 

Today I present you my favorite text for Wannabemagazin. If you have already read some of my articles you probably noticed that I like to make different lists, if you are not you will now .I like to put things sorted and grouped apart from this .. I enjoy the architecture and design.We are going now, it is possible for one minute to visit the Prague, Rotterdam and Barcelona, and wander hop to Wales, New Delhi? Doubt, you'll just undeceive possible because we want to visit a list of the most unique objects in our EaRth architecture .Now we are definitely ready to move :-)
Man is a great artist and a great builder and I was always fascinated by the works of architecture and design, this phenomenal blend of art and technology. Man as creator,left to his imagination as the prime mover, moving from the idea, and then transferred to paper, from which it later appeared unique shapes, and using materials such as steel,glass, reinforced concrete, and many others are born unique works of architecture. Sothis time we go on another journey and make another list, a list of the most uniquestructures on the planet.

You Might Also Like

12 коментара

  1. Wow! Like... WOW! That stone building and all the huts look AMAING!
    xo

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман1. јул 2011. 13:33

    amazing post!!!!! :)

    ОдговориИзбриши
  3. stvarno ludo, za neke sam se zapitala jel to stvarno?

    ОдговориИзбриши
  4. oh i love this post! so original and fun to watch!


    kisses from La Mode En Rose = )

    ОдговориИзбриши
  5. Super je!
    Draga,promenila sam ime bloga, sad je
    www.amolusso.blogspot.com
    Ako sam ti u blog listi, kao što ti meni jesi, moraces da me ubaciš ponovo.
    Hvala***

    ОдговориИзбриши
  6. I tako ti mene ostavi bez teksta... ;) WOW!
    xx,K.

    ОдговориИзбриши
  7. Prelijepe su al' ja sam vec bila upucena u to jer me oduvijek intrigiralo shta sve chovjek moze postici u saradnji sa prirodom!Neke kao da su pale iz svemira,neke kao da su iz bajki a neke kao da su same nastale u prirodi...Moj favorit je kucica koja izranja iz zemlje nad kojom su purpurno nebo i polumjesec,gdje bih sigurno spokojno zivjela!

    ОдговориИзбриши
  8. gradjevine su odusevljajvajuce :-) sta sve jedan kreativan um moze da izgradi :-)

    ОдговориИзбриши

Bloglovin

Follow