Dubai _ At he TOP of the WORLD

21:09

Da li ste se ikada zapitali kako je to biti na `krovu` sveta? Kakav je osecaj baciti pogled sa najvise zgrade na planeti ? A pritom je ona smestena u impresivnom i fantasticnom pustinjskom gradu Dubaiju. Facinantno i velicanstveno bi bio moj odgovor u dve reci. Burj Khalifa je neboder u Dubaiju i najvisocija gradjevina na planeti, svoje ime je dobila u cast seika Kalife Al Nahjana.  Visoka je 829 m sa svojom antenom a okruzena je soping centrima ( The Dubai Mall) i hotelima i predstavlja novi centar Dubaija ( Dubai Downtown).Prvih 15 spratova ovog giganta zauzima Armani Hotel. A pogled sa njene terase na 124spratu je fantastican i pruza uvid u kontrast Dubaija ,celik i moderna arhitektura protkana zelenim celinama nasuprot pustinji i pesku. Velicanstven prizor.

Burj Khalifa is a skyscarper in  Dubai but you can call her Top of the World because it is the tallest manmade structure in the world.( 829m)
The building officially opened on 4 January 2010 and it is a part of new Dubai center Dubai Downtown. Building is beautiful and very impresive and view from terase is awesome. I was speachless when I saw the desert and all buildings around from the top of the building. This is my story.






 
 
 
 

 
 
 
 
 Flats Replay/ bag Furla Candy/ Shirt Miss Sixty/ Skirt H&M/watch Ice watch/ Necklace Preplet Art

You Might Also Like

13 коментара

  1. Cool photos! You travel the world and I am jealous. ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Ti si bas uzivala! Fenomenalne su ti slike. Ja sam gledala kod drugarica na telefonu snimak ove fontane kako, nestvarno deluje sve u ritmu muzike! :)

    ОдговориИзбриши
  3. I Love your pictures!
    Follow you now to keep in touch and would be happy if you find 5 minutes to check my one :)

    http://lavenderloafers.blogspot.co.nz

    ОдговориИзбриши
  4. Prelepe slike. Pogled je fantastican. :)

    www.apfaboulous30s.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. D I V N O!!!! Hoces da mi pozajmis taj tvoj cik-cak topic?:))

    ОдговориИзбриши

Bloglovin

Follow