November beauty favorites

18:23

I want to share with you my favorite beauty products for this month.What are your favorite beauty products? What would you recommend  me to try ?

Zelim da sa vama podelim omiljene mi stvarcice ovog meseca. Paznju mi privlace lepa i zanimljiva pakovanja. Zatim posle izgleda druga stavka koja me privlaci je miris preparata. Treca stavka je ujedno i  najvaznija stavka a to su kvalitet i sastojci od kojih je kozmetika napravljena. Razmatrajuci trecu stavku potrosim najvise vremena. Kozmetika od prirodnih sastojaka i organski uzgajanih biljaka je po mom misljenju najbolja .Pa da pocnemo.

Prve na redu su kupke koje sam dobila na poklon 
( Victoria Secret). Male bocice sa masnicom skrivaju carobni miris sampanjca i jagode i ljubavne carolije a posle njihove upotrebe koza je mekana i veoma mirisna.
U moj posed je skoro dosao i eliksir za kozu od Tajlandskog lotosa i sampanjca . Ovo je veoma relaksirajuca kupka koja kozu ostavlja neverovatno glatkom i mekanom i izuzetno mirisnom a ima i lepu boju koja se presijava na zlatno. Ona bukvalno donosi Spa uzitak u vas dom.

Maska za detoksikaciju lica od cokolade i jagoda je napravljena od prirodno uzgajanih botanickih sastojaka . Cokoladno glinena maska  pojacana sa ekstraktom jagode pomaze kozi da bude cista i smanjuje pore. Shea( puterno drvo) i Kokos hrane kozu. Idealna je za T-zonu kao i normalnu i kombinovanu kozu. Mirise izvanredno i instant me podseca na Milka cokoladu sa kremom od jagode.Mljac!

Izbor sapuna takodje utice na kozu.Ovog meseca sam isprobala veoma lepe i dekorativne sapune napravljene od ulja i vocnih sastojaka i ne samo da lepo izgledaju i mirisu vec kozu cine mekanom i ne isusuju je.

Kovrdzava kosa je sama po sebi suva i zahteva dodatnu negu i brigu. Kako ja jako volim svoju kovrdzavu kosu trudim se da joj pronadjem najbolju negu. Odlucila sam da isprobam ove ruske sampone i balzame za kosu . Napravljeni su po recepturi Baka Agafi od prirodnih sastojaka meda,mleca i sibirskih biljaka. Izuzetno hrane kosu i moja kosa im se veoma obradovala.

Tokom jeseni i zime za kozu biram preparate namenjene suvoj kozi .Preparati od makadamije i Shea putera su veoma hranjljivi i lepo mirisu a i brzo se upijaju sto mi je najbitnije. A ovog meseca sam probala i kremu od Cvetne akai bobice i veoma sam zadovoljna.

Jos jedan pogled cemo baciti na nove prozivode za kosu.Ultimate Repair balzam u spreju sa 3 puta koncentrovanijim  tecnim keratin kompleksom obnavlja vlas i smanjuje lomljenje kose.Ja ga prskam na vlaznu kosu posle blagog susenja peskirom. Ovaj preparat se ne ispira i stiti dlaku od direktne sunceve svetlosti i smrzavanja. 
A zatim tu je i marokansko ulje od argana koje nanosim na suvu kosu.

Set od 6 cetkica za sminkanje napravljen od bambusa.
Ovaj set za sminkanje je napravljen tako da se prijateljski odnosi prema planeti. Futrola za cetkice je napravljena od pamuka a drska od bambusa kao i same cetkice. Veoma su mekane i lako se odrzavaju.



I za kraj jos neki od mojih rodjendanskih poklona. Primamljiva ambalaza,i lepe palete boja a mozete ih nositi svuda sa sobom jer nisu glomazna pakovanja. Magija iz fabrike Pupa Milano.



Koji su vasi omiljeni prozvodi ? I sta biste mi preporucili da isprobam ?

You Might Also Like

25 коментара

  1. Predivni proizvodi! Obožavam Pupa setove senki, a ova Freeman maska za lice izgleda jako primamljivo, ja koristim isto Freeman-ovu samo 'Mint & Lemon' kombinaciju i ona je super :) ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Jao, predobar post! Ecotools obozavam<3 Imam isti set! I Schwartzkopf gliss hair repair sprej:)

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam oduševljena pakovanjem ovih kupki, bočice obavezno iskoristi za nešto drugo kada ih potrošiš :)

    ОдговориИзбриши
  4. Kako li ja nisam znala za ovu masku od cokolade???? Odmah idem da je nadjem. :) Sve je odlicno...sampanjac, jagode, cokolada...wow..samo da se uziva.

    ОдговориИзбриши
  5. Ooooh, I used to be obsessed with scented lotions and body washes! I still love them though :) What an awesome little haul you've got here, makes me want to run to my nearest Body Shop or Bath & Bodyworks!

    xo,
    Sabrina
    http://www.rougespark.com

    ОдговориИзбриши
  6. Awesome products! The scented soaps look amazing!

    Rebecca
    www.winnipegstyle.ca

    ОдговориИзбриши
  7. Divan post!!! Mnogo mi se dopadaju pupini setovi za sminkanje kao i ruski sampon i balzam. Obavezno cu ih probati:)))

    ОдговориИзбриши
  8. Ako mene pitas, samo prirodno.. najprirodnije moguce sa sto manje mirisa, hemikalija.. Ja svoje lice mazem iskljucivo shea butterom a telo organskim uljem kokosovim uljem. Kosu perem Weledinim samponom. Jos mi je samo sminka porok :-)

    www.amadeusonthecatwalk.com

    ОдговориИзбриши
  9. Šta bismo preporučili? Bilo šta iz Planet Spa Avonove kolekcije, sve je dobro, a vidim da si nešto već isprobala :) Nego, i ja se mučim sa kovrdžama, gde si nabavila ove šampone?

    ОдговориИзбриши
  10. cesce mozes radit ovakve postove. jao, ja bi ti sad svasta nesto preporucila :-)!
    pogledaj preporuku za nakit kod nas, mada ce se tebi tasne vise dopast. Dunja je majstor.
    xo

    ОдговориИзбриши
  11. Toplo svima prnporucujem kupku-sampon YVES ROCHER Tahitian Monoï. Osim toga sto izuzetno neguje kozu, posle kupke dugo vremena se oseca slatkasti, nezni miris egzoticnog cveca. Dozivim pravi spa tretman u kupatilu! Ako necete da idete na Havaje, neka Havaji dodju kod vas :-)

    ОдговориИзбриши
  12. lovely post :)
    I like your blog,would You like to follow each other ? just let me know dear :)
    XO MP.

    ОдговориИзбриши
  13. All those beauty products are at least very pretty
    Follow each other?

    ОдговориИзбриши
  14. kakve diiiivne stvarcice-sve volim!! :)) http://anitce.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Bloglovin

Follow