color your face _artistic make up :-)

23:56

I love make up !!! Mnogo volim sve moguce mackalice, i smatram da su sve boje  dozvoljene (because we love colors and we want to make our world beautiful :-)) Nekad je "make up" na licu cak i avangardan i ekstravagantan, pogotov ako obratimo paznju na onaj koji nam predlazu na revjama cuvenih kreatora.I cesto ono sto vidimo na revijama i u modnim editorijala nije nosivo. Ali on je i osmisljen zato da bi se neka kolekcija sto bolje istakla.Retko kada je stvarno nosiv u svakodnevnim prilika. Ako smo smeli neke ideje sa modnih pista bi mogli i da prilagodimo nasim potrebama i zivotnom stilu.Bitno je kao sto ja stalno ponavljam da budete hrabri i kreativni. "Make up" sluzi da istaknete ono najlepse na vama kao i da upotpuni vasu odevnu kombinaciju.(All is one big game :-))
Ne zaboravite da postoje dnevna varijanta sminke i da ona ne treba da bude prejaka i vecernja varijanta koja je obicno vise naglasena i sa malo vise glamura i sjaja :-)I love this artistic make up images.Uzivajte :-*
































































You Might Also Like

4 коментара

  1. Sminka je predivna! Obozavam lazne trepavice! I zaglavlje ti je super, odusevljena sam!:)

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala Stasha :-) i ja ih volim i planiram da okacim i slike njih u raznim varijantama jer ih imam milion slika I 3 para kod kuce :-)))) a i meni se dopadaju tvoji leptirici :_))))

    ОдговориИзбриши
  3. Super su ovi muski satovi :-) Par bih rado nosio !

    ОдговориИзбриши
  4. Beautiful make up
    I will follow your blog..
    smack

    ОдговориИзбриши

Bloglovin

Follow