What Your Nail Polish Color Says About You

15:15

Da li mislite da boja sa kojom cete nalakirati vase nokte  je samo odraz boje za koju mislite da je lepa ?
Pa,mozda bi trebalo da razmislite opet.

Kada vidite nekoga sa jarko crvenim lakom za nokte, donosite misljenje o toj osobi. To moze biti svesno ili nesvesno, ali presuda je doneta uprkos tome. Sta se desi kada vidite nekog sa crnim lakom za nokte ? Mislim da kapirate sta hocu da kazem.

Kao i za sve u zivotu postoje predrasude i  stereotipi i kada su boje laka za nokte u pitanju. Ja smatram da ne bi trebalo da se na njih obaziremo i da je svaka boja laka za nokte In ako su nokti uredni i negovani i lepo nalakirani a mogu podrzati i nas modni outfit ili biti detalj koji razbija monotoniju i unosi veselost u odabranu kombinaciju. Kao i u prethodnim postovima ja vam preporucujem da se igrate sa bojama pa tako i sa  lakovima za nokte.
Kreativnost i smelost je ono sto treba da razvijamo jer smo svi jedinstveni i posebni samo to treba da istaknemo.( A to i nije lako u svetu koji je opterecen uniformisanoscu.) Ako nemamo smelosti da se igramo sa garderobom u boji mogu nam posluziti i boje laka za nokte. ( Od necega se mora poceti) A za one koji zele vise da znaju postoji i jedna studija koja daje misljenje o svakoj boji laka za nokte i evo kako ona izgleda u mojoj verziji :

(sve ovo je ne zaboravite za uzivanje i rekreaciju )


 Your Nail Polish Color Palette


Vatreno crvena :ovo je boja za samouverene cure i one koje se ne plase da budu dramaticne i da privalce paznju na svoje negovane nokte.Svetlo crvena je boja koju bismo opisali kao pogledaj-u-mene- boju a simbol je za strast i vatru,kao i jake i dinamicne osobe.Voli reflektore i da bude u centru paznje..

Hot pink (jako roze):Ovo je boja koja se najvise veze za zene i to one hrabre i energicne.I pomaze vam da pokazete svoju licnost i zacinite sve kombinacije u vasem outfitu.

Bledo roze:lakiranje noktiju u bledo roze je suptilan izraz.Vi ste verovatno mirno bice ili ne zelite da se isticete.Ova boja je takodje i mladalacka i ima podmaldjujuci efekat.Pokazuje vase nezne strane i romanticna je i ne razlikuje se previse od prirodne boje noktiju.

CRna:Ove sezone bila je veoma trendi i mogli smo je videti na dosta revija poznatih svetksih kreatora.Licno jedna od boja koju ja jako volim da koristim u svojim outfitima i na noktima .To je klasican simbol anti-establisment-a i en znaci da ste neki
gotik frik ili depresivni vec da se bunite protiv normi koje vam se ne dopadaju i da imate jaku licnost.

Tamno plava :ovo je boja sofisticiranosti i autoriteta .Nosenje ove boje govori ljudima da vas slusaju jer ste autoritativni i glavni.

Svetlo plava :jedna jako cool boja i istovremeno veoma nonsalantna.Mladalacka i opustajuca.Do izrazaja dolazi vasa mirna strana licnosti.

Francuski manikir(French manicure) :veoma popularan na noktima a moze se raditi i u kombinaciji dve jarke boje.Oznacava glamurozne i prefekcioniste jer linije manikira moraju biti precizno i savsrecno uradjene..a nekada je obogacen i cirkonima ili slicicama za nokte ..(dostupne u boljim parfimerijama i velikim marketima).
Jednostavno naglasavate i definisete sebe.

Bordo; kombinacija crvene, ljubicaste i pomalo od narandzaste boje.Vi ste mladalackog duha ali ne morate biti u centru paznje.Veoma zenstveno
 :-) vrlo lepo i zivahno ali ne i neukusno !Prosto je zenksog roda :-D

Narandzasta: vrlo svetla i rezonantan boja za vesele ljude puen optimizma i zivotne energije.Takodje simbolizuje i promenu godisnjih doba i osvetljenje ...a i jesenju toplinu..

Tamno braon :tamna i bogata boja ,ukazuje na smelost i autoritet ali i na toplinu i punocu.Volite svoje nokte koliko volite i ljude !( samo se salim) zrela boja izaziva postovanje ...

BOje kafe :vi ste prizemljeni i puni energije ,volite jednostavnost i prirodne boje ( a ovo takodje vazi i za boje pudera i peska i boju breskve )

Zelena: boja koja se ne koristi tako cesto a izaziva energiju i slike prirode i daje noktima neki feeling prirode i bogatstva..

Tamno ljubicasta:Boja kraljevske porodice i vrlo umetnicka i tajnovita boja.Nose je osobe koje imaju samopouzdanje i ne smeta im da se idzvoje iz gomile i budu svoje.DESIGUAL !

Boja lavande : Vi ste graciozni i veliki kolekcionar.Zenstvena i mladalacka a opet razlicita od ljubicaste i hot pink :-))))

Ovo su neki moji predlozi kako iskorisiti veliko bogatstvo razlicitih boja za nokte :-)) Uzivajte :-))) :-**



















You Might Also Like

5 коментара

Bloglovin

Follow