my first text for WANNABE MAGAZIN :-)

18:53

Prica pocinje ovako.Jednog dana me obradovala jako lepa poruka na mom facebook profilu ( da,da ko ne zna moze naci facebook page bloga pod imenom Street colors and fashion http://www.facebook.com/pages/Street-colors-and-fashion/186540788041933 ).U poruci je pisalo obavestenje da se timu magazina Wannabe ( http://wannabemagazine.com) dopada moj blog i ono o cemu pisem i da bi voleli da im se pridruzim.Moram priznati da sam bila odusevljena ,zato sto sam vec ranije pronasla ovaj magazin na netu i uzivala sam u clancima koje sam citala.A obradjuju se i prezentuju teme o modi ,filmovima ,muzici ,sportu ,musko-zenskim odnosima i svemu onom sto moze da interesuje mlade,urbane osobe ali i one starije koji zele da uvek budu up date sa desavanjima i trendovima u svim sferama zivota.I naravno da sam pristala i bila sam presrecna.A evo kako je izgledao i moj prvi tekst koji sam napisala za njih .(http://wannabemagazine.com/francuski-sik-u-nekoliko-saveta/)

                             Francuski sik u nekoliko saveta Jane Birkin


                                             Coco Chanel 

Bonjour!

Volimo ih! Mrzimo ih! I želimo imati tu eleganciju kao one čak i kada vežemo svoje marame. Francuske žene imaju ovaj naizgled urođen stil koji ih čini predmetom zavisti mnogih drugih žena.
Svi smo čuli izreku da: “Stil nikada ne izlazi iz mode.” Pa, niko ne personifikuje ovu ideju više od francuskih žena. Od Brižit Bardo do Odri Tatu, francuske žene su ostvarile jednu predstavu o ženstvenosti i šik ženi poznatu u svetu mode. Setimo se samo male crne haljine koju je na velika vrata uvela legendarna Coco Chanel.
Iz generacije u generaciju se prenose ove ideje stila iako današnje mlade žene ovome dodaju i svoji lični potpis. Glavni element francuskog šika je da je žena ženstvena i doterana, ali da ne ostavlja utisak da se previše trudila oko svog izgleda. One ne slede slepo trendove već se poigravaju sa njima koristeći samo ono što im odgovara i oblačeći se samo u one kombinacije u kojima će njihovo samopouzdanje rasti. Ako bismo njihov stil sveli na tri premise onr bi bile: manje je više, mix and match i bolje kvalitet nego kvantitet. Njihov stil je jednostavan. One se ne vode poznatim zvezdama već veruju svojim instinktima i žele da liče isključivo na sebe. Pokupiće par trikova profesionalaca i na to će dodati svoje lično viđenje. Svaku svoju kombinaciju obogatiće zanimljivim aksesoarom. Za neprolazne i klasične komade garderobe poput dobro ukrojenog sakoa daće veliki novac, kao i za dobre cipele i torbe. Njihov najbolji prijatelj u ormaru su haljine. Ako za osnovu uzmete klasične modele, začas ćete dodavanjem dobre torbe i marame kao i nekog komada nakita dobiti jednu šik kombinaciju. Ispred komfora i udobnosti uvek stavljaju stil i izgled. Bolje da je malo neprijatno zbog stila nego da se izgleda loše. To znači da će radije odabrati cipele sa većom štiklom od one na koju su navikle. Ne zaboravimo i bisere, koji se mogu nositi i u dnevnoj varijanti.
Šminka je tu da dopuni stil, i ona je suptilna: malo maskare, malo ruža za usne (crvene boje ili boje korala), malo rumenila i mnogo strasti je ono što je potrebno za njihov stil. I naravno parfemi, koji su im opsesija. I kada ih na polici imaju vise od dvadesetak, opet će kupiti još jedan.


We love them! We hate them! I want to have the elegance as one even if we tie their headscarves. French women have this seemingly innate style that makes them the envy of many other women. We've all heard the saying that: "Style never goes out of fashion." Well, no one personifies this idea more than French women. From Brigitte Bardot and Audrey Tautou, French women have made a play on the feminine and chic woman, known in the fashion world. Let us remember the little black dress that was introduced in a big way legendary Coco Chanel. From generation to generation are transmitted this idea of ​​style, although young women today and this adds his own signature. The main element of French chic that women feminine and polished, but that does not leave the impression that tried too hard about their looks. They do not blindly follow trends, but play with them using only what suits them and putting up only in those combinations in which their self-confidence will grow. If we were to reduce their style on three premises onr would be: less is more, mix and match and better quality than quantity. Their style is simple. They do not keep well-known stars, but trust your instincts and want to look like only to himself. I'll pick a few tricks of professionals and will add my personal view. Any combination will enrich your interesting accessories. For timeless and classic pieces of clothing like a good ukrojenog jacket will give big money, and for good shoes and handbags. Their best friend in the closet are clothes. If you take on the classic models, no time will the addition of good bags and scarves as well as a piece of jewelry to get a chic combination. In front of the convenience and comfort is always put style and appearance. Better to be a bit uncomfortable with the style than to look bad. This means that they would rather choose shoes with heels higher than that in which they are accustomed. Do not forget the pearls, which can be worn in daily variations. Makeup is here to complement the style, and it is subtle: a little mascara, a little lipstick (red or coral color), a little blush and a lot of passion is what is needed for their style.And of course perfumes, that they are an obsession. And when they are on the shelf with more than twenty, they will buy another. 


You Might Also Like

12 коментара

 1. Čestitam na prvom textu, očekujemo još ovakvih!:))

  ОдговориИзбриши
 2. Hvala draga :-))))))) poslala sam ja jos jedan o United Nude cipelama i nadam se da ce ti se dopasti :_))))

  ОдговориИзбриши
 3. Čestitam! Sviđa mi se tekst... Čekam United Nude...:D

  ОдговориИзбриши
 4. Hvala Slavice :-)) i ja cekam da ga objave :-))))

  ОдговориИзбриши
 5. čestitam i dobro nam došla u Wannabe tim ;) super je prvi tekst i volim Pandoru <3

  ОдговориИзбриши
 6. cestitaaamm !!!!! :DDDDD Dopada mi se glumica Odri iz onog nnjenog filma Cudesna sudbina Amelije Pulen :-)

  ОдговориИзбриши

Bloglovin

Follow